Hydromed zwangerschapsmassage

2024-01-26 21:33:42

Klant ervaring: zwangerschapsmassage met hydromed


Sam Spiering uit Utrecht:

Ik heb een ontzettend fijne massage gehad bij Iep. Op het moment dat ik de massage kreeg was ik 34 weken zwanger, en dat vraagt best wat van je lijf. Ik had niet gedacht dat het zó ontspannend zou zijn. Door de techniek van het waterkussen kon ik gewoon op mijn rug liggen, wat al een tijdje niet meer ging. Het weer kunnen laten masseren van je rug is fantastisch, zeker in combinatie met de warmte van het kussen. Compleet ontspannen in lichaam (en geest!) na de massage. 

Dankzij het warme water in het matras kan je in elk trimester van de zwangerschap comfortabel op je rug liggen, terwijl deze weldadig wordt gemasseerd.

Een weldadig cadeau voor de moeder in wording

Zwanger zijn is topsport, het vraagt veel van je lichaam en er moet een hoop geregeld worden. Juist in deze fase is het zo belangrijk om goed voor jezelf te gaan zorgen en voldoende te ontspannen, want dat is ook in het belang van het kind.

Bij Hydromed Massage voor zwangere vrouwen staan comfort, warmte en ontspanning centraal. De Hydromed warmwatermatras is speciaal ontworpen om jou tijdens deze bijzondere periode optimaal te ondersteunen terwijl je ontspannen op je rug ligt, kabbelend op het warme water, waardoor de spanning in je spieren verlicht wordt. Voor zwangere vrouwen is dit niet alleen heerlijk, maar het verlicht ook rug- en bekkenpijn, veelvoorkomende ongemakken tijdens de zwangerschap.

Terwijl je wordt gewiegd door het water, masseer ik je rug-, nek-, schouderspieren en bekkenrand. De behandeling kan worden aangepast aan jouw individuele behoeften en comfortniveau. Of je nu behoefte hebt aan focus op een specifieke pijnlijke plek of gewoon wilt genieten van een algehele ontspannende ervaring, ik pas de massage aan jouw voorkeuren aan. Na de behandeling krijg je de tijd om rustig bij te komen voordat je weer opstaat. Het is een zorgvuldig ontworpen proces om ervoor te zorgen dat je je na de massage ontspannen en opgeladen voelt. 

Deze vorm van massage is veilig gedurende alle trimesters van de zwangerschap. In het eerste trimester biedt het verlichting van vermoeidheid en stress. In het tweede en derde trimester helpt het om de druk op de rug en benen te verminderen, terwijl het de algemene bloedcirculatie bevordert.

Neem contact op om een afspraak te maken voor jezelf of je partner. Ook heel leuk als kraamcadeau. Jij/zij verdient het!

De zwangerschapsmassage op het hydromed waterbed kan helemaal in comfortabele rugligging worden uitgevoerd. Ik behandel met olie en kalmerende strijkingen de rug, schouders en het bekken. Welkom bij praktijk Embla in Leusden.