vergoeding massagetherapie

2023-11-20 19:46:11

Beste mensen,

Hoera! Ik ben geaccrediteerd door beroepsvereniging VBAG en heb AGB codes ontvangen. Dat betekent dat behandelingen vanaf 2024 mogelijk vergoedbaar zijn. Massagetherapie wordt beschouwd als een vorm van alternatieve zorg in aanvullende verzekeringspakketten. Ik hanteer de VEKTIS prestatiecodes 24005 (behandeling overige natuurgeneeskunde) en 24017 (massagetherapie). Vraag je zorgverzekering of dit voor vergoeding in aanmerking komt en onderzoek of het zinvol is om je pakket aan te passen. Zeker als je van plan bent om regelmatig mijn praktijk te gaan bezoeken, kan het de moeite waard zijn.

Ik ben in de zorgzoeker van VGZ te vinden onder alternatieve beweegzorg, met de praktijknaam: Embla

Hoewel ik geen garanties kan bieden op vergoeding, ben ik sowieso enthousiast om mijn verworven vaardigheden met jullie te delen.

De directeur van Esoterra zei "hoe meer je op je eigen manier werkt, des te beter zal de ervaring van je cliĆ«nten zijn". Tijdens de studie was ik soms de "flow" kwijt in mijn werk. Socrates fluisterde regelmatig in mijn oor.: "Het enige wat ik zeker weet, is dat ik niets weet". En laat dat nou precies de juiste grondhouding in mijn vakgebied zijn: Onderzoekend werken en van daaruit in samenspel met de client stagnaties oplossen.

Het afgelopen studiejaar heb ik veel geoefend met Myofascial Release Therapy, een techniek die spanningen in het bindweefsel vrijmaakt en het natuurlijke herstelproces stimuleert. Ook heb ik Holistic pulsing geleerd, een behandeling die lichaam en geest in balans brengt. Ik heb er heel veel zin in om mijn eigen stijl verder te gaan ontwikkelen.

Hartelijke groeten,Iep Fink-Maclaine Pont

ps: Wil je je goede voornemens t.a.v. je gezondheid kracht bijzetten? Kom naar het leefstijl verbindingsuur. Welkom!


Massagetherapie met vergoeding door diverse zorgverzekeraars.