vergoeding massagetherapie

2023-11-20 19:46:11

Beste mensen,

Met voorzichtige blijdschap deel ik jullie mee dat ik verwacht op 15 december mijn studie tot massagetherapeut succesvol af te ronden. Dit betekent niet alleen een persoonlijke mijlpaal, maar ook goed nieuws voor mijn cliƫnten. Duimen jullie mee voor een vlekkeloos verloop van mijn praktijkexamen?

Vanaf januari 2024 is -mits ik slaag- vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk voor mijn massages. Als toegewijd student ben ik reeds student lid van de V.B.A.G en na mijn afstuderen zal ik geaccrediteerd lid worden. Voor een soepele afhandeling van vergoedingen gebruik ik vanaf dan de Vektis codes 24005 (overige alternatieve geneeswijzen) of 24017 (massagetherapie) op de nota's. Je kunt voor 1 januari je polisvoorwaarden nakijken en overwegen aanpassingen te maken indien nodig. Let op, niet elke zorgverzekeraar vergoedt deze codes. Lees de polisvoorwaarden goed!

Hoewel ik geen garanties kan bieden op vergoeding, ben ik sowieso enthousiast om mijn verworven vaardigheden met jullie te delen.

Het afgelopen studiejaar heb ik veel geoefend met Myofascial Release Therapy, een techniek die diepgewortelde spanningen verlicht en het natuurlijke herstelproces stimuleert. Daarnaast heb ik me verdiept in Holistic Pulsing, een holistische benadering die lichaam en geest in balans brengt. Voor cliƫnten die in januari een afspraak boeken, bied ik een extraatje: een kwartier extra behandeltijd om Holistic Pulsing te ervaren. Vermeld het even bij je afspraak verzoek, zodat ik de tijd kan aanpassen.

Ik kijk er enorm naar uit om mijn passie voor massagetherapie met jullie te blijven delen en samen te werken aan welzijn en ontspanning.

Hartelijke groet,

Iep Fink

ps: De leefstijlgroep de Weight Workers is nog steeds enthousiast op dreef. Wil je de feestdagen doorkomen zonder extra kilo's te vergaren, of daad bij woord voegen omtrent je goede voornemens t.a.v. je gezondheid? Wees welkom bij de groep.

Massagetherapie, vanaf 2024 met vergoeding door diverse zorgverzekeraars.