Begeleiding bij gezond leven

Massagetherapie en een gezonde leefstijl

In mijn praktijk voor massagetherapie zie ik dat veel mensen worstelen met het opbouwen en behouden van een gezonde leefstijl, daarom bied ik daar ondersteuning bij. Een gezonde geest huist in een gezond lichaam. 

Wil je meer weten over massagetherapie? Kijk dan hier of plan meteen een afspraak.

KLIK hier voor info over de Weight Workers leefstijlgroep en inschrijven!

Een gezonde leefstijl

Niet fit? Snel moe? Last van overgewicht? Het gevoel dat je sociale leven naar de achtergrond verdwijnt? Word je al bijna overspannen als je naar je agenda kijkt? Vind je dat je meer zou moeten bewegen, gezonder zou moeten eten, meer slapen? Wil je beter in je vel zitten? Weet je wel wat je moet doen, maar lukt het je maar niet om je aan je voornemens te houden? Raak je gefrustreerd en teleurgesteld in jezelf?

Inspiratie, motivatie

Je bent niet alleen. Heel veel mensen kampen met stress, overgewicht, vermoeidheid en frustraties of andere negatieve gevoelens. En ja, er is wat aan te doen, maar verandering is moeilijk en we vallen snel terug in onze oude gewoontes. Waar een wil is, is een weg. Maar welke weg leidt tot blijvend succes en waarom zou je van jezelf verwachten dat je het allemaal in je eentje moet kunnen?

Je bent niet alleen op de wereld. Maak daar gebruik van! 

(Boven 2022, onder 2021) Ik begeleid een enthousiaste leefstijlgroep in Leusden, de Weight Workers. We zijn de opvolger van de WeightWatchers. We werken aan de onderliggende problematiek van overgewicht zodat je blijvend kunt afvallen en je leefstijl volhoudt. Geen dieet, je eet wat je wilt en ervaart regie.

Waarom in een groep?

Door met gelijkgestemden die weten waar je doorheen gaat en begrijpen hoe lastig het kan zijn het commitment aan te gaan, kan je blijvend resultaat boeken. Een groep die jou motiveert, inspireert en stimuleert om een gezonde leefstijl op te pakken en vol te houden. Door anderen te inspireren met jouw successen bestendig je je eigen resultaat. Zo help je elkaar.

Ervaringsdeskundige

Ooit woog ik 35 kilo meer dan nu. Ik was altijd moe, had geen zin in sporten en vond de gewone dingen al snel te zwaar. Een ander helpen kon ik wel, als ervaren HBO maatschappelijk werker. Maar mezelf? Ja, uiteindelijk kon ik dat ook. Ik koos voor de pragmatische, doelgerichte leefstijlcoaching met compleet programma van de WeightWatchers. En met veel succes viel ik sneller en meer af dan ik ooit durfde te dromen, terwijl ik bleef genieten van lekker eten, ja ook met regelmaat van iets "ongezonds" zoals een stuk chocola of pizza. Ik kreeg weer gevoel van regie over mijn voeding, voelde me fitter, sliep beter en zat weer lekker in mijn vel. Mijn enthousiasme viel op en ik werd gevraagd om coach te worden bij de WeightWatchers, volgde de opleiding tot leefstijl coach en startte met veel plezier mijn eigen groep in Leusden.

Voeding, beweging, welzijn, slaap, verbinding, zingeving

Deze peilers zijn allemaal even relevant en de wekelijkse groep mensen waarbij je herkenning vindt maakt dat je je motivatie hoog houdt. Ook het facultatieve wegen (wat privé blijft) kan hier zeker aan bijdragen. Wekelijks besteed ik als leefstijlcoach met de groep aandacht aan de peilers die de stabiliteit van een gezonde leefstijl borgen. Wankelt er een? Dan valt er al snel een tweede. Het draait allemaal om balans en dat mag je oefenen met vallen en opstaan.

Welkom in leefstijlgroep Weight Workers Leusden

Kom je ook? Schrijf je hier in. WeightWatchers Nederland stopte helaas met het aanbieden van workshops, maar ik ga vanuit mijn eigen praktijk Embla door met dit belangrijke werk, op mijn eigen manier en met een eigen programma. Gestoeld op ervaring, ontwikkeld vanuit wetenschappelijk onderbouwde inzichten.

Individuele begeleiding is ook mogelijk. Boek dan een regulier consult.

Leefstijlcoaching en begeleiding in Leusden

Begeleiding coaching leefstijlcoaching WeightWatchers massage massagetherapie regio Leusden Leusden-Zuid Amersfoort Woudenberg Scherpenzeel Den Treek Hoogland Soest Zeist Maarn Maarsbergern Doorn Austerlitz Soesterberg Hoevelaken Hooglanderveen Achterveld

Voorwaarden leefstijlgroep Leusden